Monique Lhuillier bridesmaids

Monique Lhuillier staat vooral bekend om haar bruidsjurken, maar bij een prachtige bruidsjurk horen natuurlijk ook een paar mooie bruidsmeisjes jurken. En ja, ook bruidsmeisjes jurken zijn verbonden aan trends en dus komt Monique Lhuillier met bruidsjurken speciaal voor de herfst. En omdat de modewereld ons altijd een stapje voor is, zijn het geen bruidsmeisjes jurken voor deze herfst maar alvast voor 2015.

Als we de collectie bekijken krijgen we het idee dat Monique Lhuillier vindt dat de bruid niet alle aandacht hoeft te krijgen, want in een van deze jurken val jij als bruidsmeisje ook goed op. In romantische komedie’s gebeurt het nogal vaak dat de bruidsmeisjes in de meest afschuwelijke jurken worden gehesen zodat de bruid er extra mooi uitziet, maar in de collectie van Monique Lhuillier ziet niet één zo’n jurk.

Binnen de collectie is er keuze uit lange jurken en kortere jurken. Ongeveer de helft van de jurken heeft een lengte tot de grond en de rest van de jurken zijn of midi of komen tot net boven de knie. De collectie heeft een breed kleurenpalet met jurken in onder andere marineblauw, heel licht perzik roze, mintgroen, zwart, paars en bruin. Volgens de traditie draagt de bruid wit, en verder draagt niemand deze kleur. In de collectie van Monique Lhuillier vind je dan ook geen witte jurk.

No more articles