Moeder Sylvie: “Ze proberen Sylvie kapot te maken”

Rita Meis, Sylvie’s moeder, is bezorgd om haar dochter. In de Privé doet mama Meis haar verhaal.

Alle kritiek rondom Sylvie na haar scheiding met Rafael wordt Rita te veel, ze wilt haar verhaal over de scheiding kwijt. De Telegraaf citeert wat Rita in de Privé heeft verteld: “Het was Sylvie’s keuze om te scheiden. Samen met Rafael zou ze het nieuws naar buiten brengen, zodat de media het er een week later niet meer over zouden hebben. Maar toen kwam dat trieste incident tijdens nieuwjaarsnacht met die klap. Die is jammerlijk genoeg wel degelijk door hem uitgedeeld.”

Rita blijkt niet zo gesteld te zijn op Sylvie’s ex-bff en Rafael’s huidige partner Sabia. Ze vertelt dat Sabia jaloers was op Sylvie. “Sylvie had medelijden met haar vanwege de dood van haar baby en probeerde haar op te vrolijken. Sabia kreeg de smaak te pakken en wilde zelf Sylvie worden en zijn. Ze nam haar leven over, en uiteindelijk zelfs haar man. Het stoort me dat mijn kleinzoon nu door Sabia als een trofee omhoog wordt gehouden.”

Wat mama Meis veel pijn doet is dat men een verkeerd beeld van Sylvie heeft gekregen. Zo wordt Sylvie golddigger genoemd, ze zou achter geld aanzitten. “Zij is juist degene die altijd haar eigen geld heeft verdiend en keihard heeft gewerkt. Ook de vermeende affaires kloppen niet. Sylvie was al die tijd doodziek, door de chemo was ze te beroerd om uit haar ogen te kijken! Wat Sabia deed, al die leugens, was het werk van de duivel!”

Sylvie heeft haar moeder al een tijd niet gezien. Maar, zoals vaker bij moeders, mama Meis ziet dat het niet goed gaat met Sylvie. “Ze is nog maar een schim van zichzelf. Mijn dochters ogen stralen intens verdriet uit. Ze huilt vaak aan de telefoon, niet omdat ze zichzelf zielig vindt, maar omdat ze niet begrijpt waarom dit allemaal gebeurt.”

Wat vind jij van Rita’s verhaal?

Sabia deed pasgeleden haar verhaal bij Bild. Bekijk hieronder wat zij te zeggen had.

No more articles