Modieuze sportkleding

Wat voor sport je ook doet, sport in stijl. Stap uit je comfort zone  en draag felle kleuren. Dit geeft je een boost om door te zetten en je krijgt er meer energie van.

Doe eens gek en draag fel blauw met groen of knal rood met paars. Je kan het natuurlijk ook wat rustiger houden, maar toch die pop of colour hebben. Neem hiervoor een neutrale kleur als zwart, wit of grijs en combineer het met een felle kleur als roze of geel. Let ook op de details, daar kan je vaak net wat meer uithalen. Bekijk bijvoorbeeld je veters. Of je schoenen. Of je sportbeha. Mix en match en doe gek. Leef je uit met het kleurenpalet.

Tegenwoordig zie je dat elk sportmerk zulke producten en combinaties heeft. Er zijn ook kledingstukken die gekleurd en geprint zijn. Denk ook aan de seizoenen. In de herfst en winter wil je je natuurlijk warm houden. Je trekt lange mouwen aan, jasje of vestje eroverheen. In de lente en de zomer kan je langzamerhand weer wat bloter gaan. Denk aan korte broek en topje. Juist in het voorjaar en de zomer kan je die neon kleuren goed combineren. In de koudere maanden kan je het wat rustiger houden qua kleuren. Maar het is jouw stijl en niets is gek genoeg.

Per sport zijn er natuurlijk ook de verschillende pasvormen. Wees maar niet bang, ook hier zijn de kleuren en de printjes aanwezig. Er word namelijk gezegd dat sporten aantrekkelijker is wanneer het kleuren of muziek bevat. Felle kleuren geven je de energie, zachte kleuren geven je de rust. Er zijn ook kledingstukken waar iets opstaat dat je kan motiveren.

Daarbij komt dat het gewoon hartstikke gezond is om te bewegen. Door te sporten ga je je beter voelen (en uitzien) en kom je beter voor de dag. Laat staan als je dat ook nog eens in stijl doet, waar je dus meer energie van krijgt. Rennen maar in je fel gekleurde outfit!

 

No more articles