Modellen zonder make-up de catwalk op

Normaal gesproken is de make-up op de catwalk tijdens fashionshows over de top. Groene lippen, drie kleuren eye-liner en geverfde wenkbrauwen zijn heel normaal.

Marc Jacobs koos voor zijn Spring & Summer 2015 fashion show tijdens New York Fashion Week voor iets heel anders. Hij liet de modellen die zijn nieuwe collectie showden zonder make-up de catwalk op gaan. Het team van make-up artist Francois Nars (van het merk Nars) zegt alleen verzorgende lotion te hebben aangebracht. Maar de modellen hebben natuurlijk niet allemaal van zichzelf een perfect gladde huid. Nars geeft toe dat hij wel af en toe wel wat kleine plekjes heeft gecamoufleerd. Maar geen lippenstift, geen mascara en geen bronzer of blush.

Er werd dan wel geen make-up aangebracht, maar dat betekent niet dat er ook niks met het haar gebeurde. De modellen droegen tijdens de show van Marc Jacobs allemaal een pruik met een zwarte bob en pony.

Wat vind jij van de make-up loze look? Zou jij je make-up links laten liggen als dit de lente- en zomertrend van 2015 wordt?

 

Catherine McNeil, Andreea Diaconu, Cameron Russell & Amanda Murphy backstage bij de show zonder make-up.

 

 

Dit filmpje van de Spring & Summer fashion show postte Marc Jacobs op Instagram voor zijn bijna 1,5 miljoen volgers.

No more articles