Mirte Maas voor Massimo Dutti

Mirte Maas is het model die te zien is in de nieuwe uitgave en het look book van Massimo Dutti’s online magazine.

Mirte Maas, het 23 jarige Nederlands model, is te zien in de nieuwe foto’s voor Massimo Dutti. Deze foto’s zullen gebruikt worden voor het online look book en het online magazine van Dutti. Mirte is te zien in de laatste mode van de herfst collectie van Massimo Dutti. De kleding die ze aanheeft wordt beschreven als urban-style. Het bekende duo Hunter & Gatti hebben deze foto’s vastgelegd. Het haar en de make-up van Mirte is gedaan door Sonia Pena. Ze draagt in de foto’s kleding als truien, vrouwelijke pakken, kleding voor buiten en accessoires.

Mirte Maas is een Nederlands model dat in 1991 is geboren in Breda. In 2009 is haar modellen carriere begonnen toen ze een contract kreeg bij Women Management. Haar eerste shoot was toen voor Vogue Rusland. In hetzelfde jaar, in september, maakte zij haar debuut tijdens de New York Fashion Week. Mirte liep toen voor merken als Alexander Wang en Donna Karan. Ze heeft daarna met veel bekende merken samengewerkt zoals Louis Vuitton, Yves Saint Laurent, Valentino, Chanel en ga zo maar door. Ze is nu echt aan de top gekomen, ze heeft met fotografen als Mario Testino samengewerkt. Ook zit zij in het rijtje van top 50 modellen.

Voor het volledige look book kan je een kijkje nemen op de site van Massimo Dutti. Hieronder hebben wij enkele foto’s van deze shoot.

No more articles