Miranda Kerr voor Reebok

Miranda Kerr is een Australisch model die vooral bekend is geworden als Angel van het merk Victoria’s Secret. Maar ook nu ze geen modeshows meer loopt voor dit lingeriemerk zit Miranda niet stil.
Miranda Kerr verscheen al in een print campagne en een commercial voor Reebok Skyscrape Runaround schoenen. In de commercial (onder aan het artikel kan je hem bekijken) zie je Miranda Kerr die na een workout al haar kleding uittrekt en de douche in stapt, maar dan haar Reebok Skyscrape sneakers vergeet omdat ze zo licht zijn dat je ze amper voelt.

Elf uur geleden deelde hMiranda Kerr een backstage foto van de nieuwe Reebok Skyscrape campagne voor de lente en de zomer van 2015. Op de foto draagt Miranda een gestreepte tanktop en een spijkerbroek met daaronder natuurlijk de Reebok Skyscrape sneakers. Het paar dat ze draagt in de foto hebben een perzik-oranje kleur, ideaal voor de lente en de zomer dus!
Reebok zelf post ook bijna wekelijks foto’s van de Skyscrape sneakers, nu maar hopen dat ook zij binnenkort een sneakpeak van de nieuwe campagne late zien!

Op dit moment kun je op de website van Reebok verschillende Skyscrape schoenen kopen in bijvoorbeeld felroze of met panterprint. De schoenen kosten $69,99.

 

Instagram Reebok

Instagram Miranda Kerr

No more articles