Miranda Kerr voor Glamour Spain

Ook dit jaar zullen we Miranda Kerr in begin december niet tussen Doutzen Kroes en Adriana Lima op de catwalk zien lopen tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show. Sinds 2013 is Miranda Kerr namelijk geen Victoria’s Secret Angels meer, maar dit betekent niet dat we haar sexy kant moeten missen!

Tijdens een shoot voor de Spaanse Glamour haalt ze haar sexy kant weer uit de kast. het 31-jarige Australische model is aangekleed en gestyled door Miriam Arruga, en in elke outfit zien we de over-the-knee boots terug. Wel draagt Miranda elke keer andere hoge laarzen, de ene keer hebben ze veters en in een ander shot draagt ze over-the-knee boots met hoge hakken.

Het is opvallend dat Miranda Kerr in elk shot dezelfde kleur draagt, namelijk donkerblauw, deze kleur is dan ook een echte trend deze winter. Netals de over-the-knee boots overigens. Een andere trend die we terug zien in de styling van Miranda zijn de off-shoulder shirtjes en jurkjes.

Miranda Kerr poseert voor de camera van Sergi Pons tussen grote roze en oranje ballonnen. Het haar en de make-up is verzorgd door Kathi Tollas en Angela Kaser. Bekijk de foto’s van Miranda Kerr voor Glamour Spain hieronder.

 

No more articles