Miranda Kerr in Vogue Japan

Vogue Japan viert haar 15e verjaardag en doet dat samen met supermodel Miranda Kerr en de wereldberoemde fashionfotograaf Mario Testino. Het thema van de verjaardagsissue is ‘Obsession’.

In de fotoshoots wordt Miranda Kerr omgetoverd tot een heuse Japanse. Op de cover draagt het Australische model een grote zwarte pruik met opgestoken haar en een prachtige jas met schubben in lavendel, donkerpaars, aqua, mint, zwart en wit.
Ook in het magazine zijn beelden van Miranda Kerr te zien. Op een van de foto’s is Miranda veranderd in een manga meisje, inclusief lang zwart haar met blauwe dip dye en een sexy jurk. In een ander shot ziet Miranda Kerr eruit als een Japanse versie van de Disney strijder Mulan. Ze draagt kleding met felle kleuren, veel verschillende materialen en traditionele Japanse aspecten.

Mario Testino is de man die deze beelden op de camera heeft vastgelegd. Als je de mode in wil is Mario Testino een naam die je zeker niet mag vergeten. Hij shoot covers voor verschillende Vogue’s wereldwijd, hij fotografeerde Miranda Kerr voor haar CQ shoot en heeft advertenties gemaakt voor namen als Burberry, Micheal Kors, Roberto Cavalli en Dolce & Gabbana.

Vogue Japan heeft Miranda Kerr ook geinterviewd voor het jubileum nummer, jammer genoeg is dat interview natuurlijk wel Japans. Gelukkig spreken de beelden voor zich:

No more articles