Miley’s kunst op NY Fashion Week

Miley Cyrus verbaast ons niet snel meer. Ze is actrice, zangeres, staat model voor grote merken en is eigenlijk non stop in het nieuws met van alles en nog wat. Miley’s nieuwe passie is kunst creëren.

Miley Cyrus’ kunstcollectie wordt geshowd op de New York Fashion Week tijdens de modeshow van de bekende designer Jeremy Scott. Miley’s collectie heet ‘Dirty Hippie’ en bestaat uit opvallende, kleurrijke sculpturen. Voor haar kunstwerken maakt Miley veel gebruik van veren, kralen, knuffeltjes, vlechtjes  en losse voorwerpen. Na de show van jeremy Scott gaat Miley’s kunstcollectie naar de galerie van V magazine. Vanaf 11 september zijn haar sculpturen hier te bewonderen.

Een feesthoed was het begin van Dirty Hippie. Op een feestje begon Miley een feesthoed op te leuken door er van alles op te plakken. Ze maakte de hoed voor zichzelf, maar iemand gaf haar de tip om hier echt iets mee te gaan doen, en zo ontstond Dirty Hippie. Alle spulletjes die geen bestemming hebben belanden in Miley’s sculpturen.

Maar bij een modeshow van Jeremy Scott met daarin haar kunst blijft het niet. Na haar wereld tour wil de zangeres cursussen gaan volgens en uiteindelijk zelfs animaties maken met haar kunst.

Bekijk hieronder de foto’s die Miley Cyrus van de Dirty Hippie sculpturen op haar Instagram plaatste.

No more articles