Mila Kunis & Ashton Kutcher: baby girl

Afgelopen februari verloofden ze zich nog en nu zijn ze al trotse ouders van een kerngezond dochtertje. Afgelopen dinsdag is Mila Kunis bevallen van haar eerste kindje voor wie ze nu samen met haar verloofde Ashton Kutcher mag gaan zorgen.

Het heugelijke nieuws van de zwangerschap deelden ze in maart dit jaar. Het dochtertje heeft voorlopig nog geen naam, dat is verder nog niet bekend. Het is het eerste kindje van de stel. Kutcher is eerder getrouwd geweest met Demi Moore, die op dat moment zelf al enkele oudere dochters had.

Kunis vertelde een aan de tv-presentactrice Ellen DeGenrers dat ze graag zou willen bevallen zonder epidurale verdoving. Het is al een tijdje geleden dat ze dit heeft gezegd en het is dus ook niet bekend of ze dat oko echt heeft gedaan, bevallen zonder epidurale verdoving. Ze wilde het wel zo natuurlijk mogelijk laten gebeuren, tenzij er een noodgeval is of als er iets fout zou lopen.

Wij zijn vooral benieuwd naar de naam en de eerste beelden van het meisje.

Niet lang nadat Ashton gescheiden was van Demi begon hij al te daten met Mila. Ze zijn sinds april 2012 samen en Mila was meteen gespot met een enorme diamant om haar vinger. De sugar mom en dad zijn nog niet getrouwd. Waarschijnlijk zullen ze dat voorlopig ook niet snel gaan doen met de new born.

No more articles