Midday musthave: witte wijde rok van Zara

Deze zomer draait alles om comfortabele kleding. De meest fashionable items verschijnen deze zomer in een comfortabele variant. Of je nu voor een jurkje, een jumpsuit of een pantalon gaat: comfort is key. Daarom kiezen wij op de redactie deze zomer niet strakke rokken, maar voor comfortabele wijdvallende rokken.

We zagen al veel plissérokken voorbijkomen, maar we zien nu ook veel popeline rokken. De popeline rokken hebben een strakke tailleband en lopen vervolgens wijd uit. De rokken staan geweldig en ze zitten ook nog eens heel lekker.

Ons oog viel op een witte wijde rok van de Zara. De rok heeft een tailleband en steekzakken. De witte rok is een perfect item voor de zomer. Hij is lekker luchtig, dus je hebt het niet te warm.

Combineer dit stralend witgoed met een simpele witte top. Een paar sandaaltjes maken je outfit helemaal af. Je kunt ook voor leren loafers gaan, helemaal volgens de laatste trends. Als het ’s avonds wat frisser wordt, trek je een zwart biker jack aan. Dit geeft je outfit een edgy touch.

De rok is online verkrijgbaar en bij de Zara winkels.

Wat vind jij van deze musthave?

Zara. € 39,95.

 

 

 

 

No more articles