Midday musthave: Schattige ketting met munt van Costes

Iedere dag om 12:00 uur zet Fashion Insider een Midday Musthave online. Met de Midday Musthave van vandaag maak je iedereen blij. Met deze super leuke ketting van Costes wens je iedereen en jezelf een goede dag.

Costes is een super leuke winkel die nog niet heel lang bestaat maar wij vinden deze winkel waanzinig. Bij deze winkel kan je terecht voor mooie items tegen een leuke prijs. Naast kleding verkoopt Costes ook accessoires als kettingen, armbanden, riempjes en sjaals.

In de collectie kettingen hebben wij een super schattige ketting gespot. Het is een simpele ketting met een munt er aan. De kettingen is in twee kleuren verkrijgbaar, zilver of- goudkleurig en kost 9,99 euro. Wat wij nou zo leuk aan deze kettingen vinden is dat je het goed kan combineren met andere kettingen of bedeletjes erbij kan hangen.

Het is een perfect ketting voor eigenlijk altijd en een absolute musthave! Ben jij benieuwd naar de ketting die wij hebben gespot? Bekijk het hieronder en bestel hem hier of ga naar de winkel.

No more articles