Midday Musthave: colorswitch smartphone

Iedere dag om 12:00 uur zet Fashion Insider een Midday Musthave online. Today’s Midday Musthave past zich aan aan jou outfit en kan je zo vaak mogelijk veranderen als je zelf wil: de Colorskin.

Want dit najaar zijn de mobiles fashionable. De smartphones zijn namelijk niet meer weg te denken in het dagelijkse leven, dus moet ook hij goed bij je outfit passen. Met de skins kun je jouw iPhone, je Samsung Galaxy en nog velen andere smartphones de style geven die jij wilt! Er zijn daarbij veel verschillende kleuren en designs om je telefoon mee op te pimpen. Dus Enough choice. 

Of je nou kiest voor een opvallende felle kleur of een leuk aztec print skin. Ze zijn allemaal fashionable en makkelijk te combineren met je outfit. Als je verveelt met de kleur of printje, haal je gewoon de sticker eraf en plak je een andere nieuwe sticker erop!

We hebben de Colorskins ook vaak gespot in de hand van bloggers en celebrities zoals Lieke van Lexmond, Kendall Jenner en Italiaanse blogger Alessio Convito.

Wat vind jij van Today’s Musthave? To colorswitch or not to colorswitch? Fashion Insider heeft vijf Colorskins voor jou op een rij gezet.

 

Colorswitch € 24,95

 

 

Colorswitch € 24,95

Colorswitch € 19,95

Changestyle € 17,95

Changestyle € 17,95

 

 

 

No more articles