Midday musthave: nagellak met glitters van Essie

De feestdagen zijn inmiddels voorbij, maar waarom stoppen met de glitter parade. Het leven moet toch elke dag een feestje zijn?! Het bekende nagellak merk Essie heeft in haar collectie een paar prachtige nagellak kleuren met heel wat glitters.

De collectie ‘Encrusted’ bestaat uit zes verschillende kleuren waarin ook verschillende soorten glitters zijn verwerkt. Elke nagellak in de collectie heeft haar eigen naam, deze zijn: Belugaria, Hors d’oeuvres, Lots of lux, On a silver Platter, Peack of chic en Ignite the night.

Belugaria. Dit is de zwarte variant in de collectie. In de zwarte nagellak zijn glitters van verschillende groottes verwerkt met een rainbow effect. Ben jij je zwarte nagellak nog niet zat maar wil je er een little tiwst aan geven? Dan is deze zeker de juiste keus.

Hors d’oeuvres. Dit is een gouden nagellak met gouden glitters. In de nagellak zijn kleine zilveren glitters verwerkt voor een extra glanzend effect. De nagellak is elegant en heeft een chique uitstraling.

Lots of lux. Dit is blauwe variant in de collectie. In deze nagellak zijn kleine blauwe glitters verwerkt. In vergelijking tot de andere items in de collectie is deze nagellak ondanks alle glitters toch een mat effect zodra de nagellak is op gedroogd

On a silver platter. Deze nagellak bestaat uit een parelmoer goudkleur met paars kleurige glitters. De glitters veranderen van kleur in verschillend licht waardoor het helemaal shinny is. Zeker een aanrader voor als je naar een feestje gaat.

Peak of chic. Is een nagellak met een wit kleurige basis. In deze nagellak zit ook parelmoerkleur verwerkt en de paars kleurige glitters. De nagellak heeft een glanzend effect en de glitters hebben verschillende vormen en kleuren in de nagellak.

Ignite the night.  Deze nagellak is zilverkleurig. Het heeft een metalic look en bestaat uit kleine glittertjes. Net zoals bij de blauwe variant heeft deze nagellak een mat effect.

Wil jij weten hoe de collectie er op jouw nagels uitziet. Bekijk dan snel de foto’s hieronder en kies je favoriete nagellak uit of ga naar de website.

Belugaria 

 

Hors d’oeuvres

 

Lots of lux

On a silver platter

 

Peak of chic

Ignite the night

No more articles