Midday musthave: transparante clutch van Zara

Iedere dag om 12:00 uur zet Fashion Insider een Midday Musthave online. De Midday Musthave van vandaag is de it-bag. De transparante clutch is een musthave item. Het is als het ware een grote portemonnee waar je al jouw essentials in kunt dragen. Denk aan sleutels, portemonnee, telefoon.

De transparante clutch is een tas voor dare devils, die het niet erg vinden om hun hele hebben en houden op straat te laten zien. Ben jij fan van de transparante clutch, maar wil je niet dat iedereen ál jouw spullen ziet? Dan is deze musthave de ideale oplossing!

De transparante clutch van de Zara bestaat uit twee delen. De clutch zelf is zwart. Alles wat je daarin stopt blijft onzichtbaar voor de rest van de wereld. De transparante clutch zit eraan vastgemaakt. Hierin stop je jouw must see items, zoals dat prachtige notitieboekje of die mooie zonnebril.

Wij zijn op de redactie helemaal weg van deze clutch. Het fijne aan deze clutch is dat je de delen ook los kunt maken. Je kunt dus ook alleen je zwarte clutch dragen. Win win!

De clutch is online verkrijgbaar en in de Zara winkels.

Zara. € 27,95.

 

 

 

 

No more articles