Midday Musthave: denim tuinbroek Zara

Ben jij nou nog opzoek naar een leuke tuinbroek? Ben jij een enorme fan van denim items? Of ben je opzoek naar de nieuwste en leukste trends en musthaves van deze zomer? Dan ben jij op het goede artikel terecht gekomen! Wij hebben namelijk een pareltje van een tuinbroek gevonden op de webshop van de Zara. Het is niet zomaar een tuinbroek, maar het is er eentje van denim.

Nou zijn tuinbroeken weer helemaal terug van weggeweest. Deze zomer moet jij sowieso een tuinbroek in je kast hebben hangen! De tuinbroek is gemakkelijk te dragen en nog gemakkelijker om te combineren. Omdat dit juweeltje van denim stof is gemaakt is het helemaal een makkelijk item. Met denim staat werkelijk alles. Alle kleuren kan je er dus onder dragen, maar wat voor schoenen doe je hier nou onder? Zara combineert deze met sandalen, maar sneakers staan er net zo leuk onder! Probeer er bijvoorbeeld die gave plateau sneakers onder.

Hou je meer van een rustige outfit? Combineer ze dan gewoon met je favoriete All-stars en een shirtje wat daarbij past! Voor ieder wat wils!

Zara denim tuinbroek €29,95

No more articles