Midday musthave: de perfecte witte blouse

Iedere dag zet Fashion Insider een Midday Musthave online. Today’s Midday Musthave is een item dat iedere vrouw in haar kast moet hebben hangen.

De witte blouse, het is een klassieker die niet uit de mode lijkt te raken. Het is een fijn item, omdat je hem op heel veel verschillende manieren kunt combineren. Het lijkt haast alsof het vinden van een perfecte witte blouse moeilijker is dan het combineren ervan.

Ons oog viel op een katoenen blouse van de H&M. De katoenen blouse is misschien niet perfect, maar hij komt zeker in de buurt. De blouse is wijdvallend, waardoor hij lekker nonchalant staat. Hij is licht getailleerd. Dit geeft het blousje een mooi model. De lange mouwen kunnen op een nonchalante wijze worden opgerold en vastgezet met een bandje en een knoop. Je kunt de mouwen natuurlijk ook naar beneden laten hangen.

Door het luchtige materiaal is de blouse een ideaal item voor het voorjaar en de zomer.

Combineer de katoenen blouse met een witte broek en een paar sandaaltjes voor een all white look. Je kunt de blouse ook combineren met een skinny jeans en een paar biker boots als je voor een casual look met een edgy touch gaat. In de zomer draag je de blouse nonchalant in een kokerrok met een paar gympen eronder.

De blouse is online verkrijgbaar en in de H&M winkels.

Wat vind jij van deze musthave?

Zara. € 19,95.

 

 

 

 

No more articles