Midday Musthave: Celiné look a like tas

Iedere dag om 12:00 uur zet Fashion Insider een Midday Musthave online. De midday musthave van deze keer zal je helpen met al je spullen te dragen op een fashionable way. We hebben het hier over de Celiné look a like tas

Bij H&M hebben we in het accessoires gedeelte de perfecte look a like tas gezien voor jou. De Celiné tas is een hot item op dit moment. Veel celebs zie je met de tas weglopen en wij kunnen dan natuurlijk niet achter blijven. De echte Celiné tas is ook in Nederland te koop, maar dan moet je wel bereidt zijn om aardig wat geld neer te tellen. De Franse designer heeft het helemaal gemaakt met zijn it-bag.

De tas is groot genoeg om al je hebbedingetjes, die een vrouw nodig heeft, in te doen. De handtas is van stevig imitatieleer en beide zijn afgewerkt met een slangenleerdessin. Het model heeft een sluiting met een rits en magnetische drukknopen boven, twee hengsels en een afneembare, verstelbare schouderriem. Drie binnenvakken waarvan één met ritssluiting and last but not least studs onder de bodem van de tas. Rock this one!

H&M tas €39,95

H&M tas €39,95

No more articles