Midday musthave: broek met bloemenprint van River Island

Iedere dag om 12:00 uur zet Fashion Insider een Midday Musthave online. Met de Midday Musthave van vandaag maak je iedereen blij. Met deze super zomerse broeken van River Island wens je iedereen en jezelf een goede dag.

Eén van de trends van aankomende zomer is absoluut de bloemenprint. We zien de bloemenprint in héél veel verschillende soorten en maten en op allerlei kledingstukken. Ook broeken met bloemenprint gaan we veel zin en dit is ook een absolute musthave voor de zomer 2014.

Wij hebben wij de River Island super leuke broeken gevonden met bloemenprint. Deze broeken draag je gemakkelijk overdag met een mooie basic top erboven. Als het nog wat koud buiten is draag er dan een mooie effenkleurige blazer boven, high heels en je bent klaar om te gaan.

Broeken met bloemenprint zijn ook perfect voor jou festival outfit. Want wat is er nou leuker dan zomers de zomer door gaan?Bekijk de broeken hieronder en misschien zit jouw favoriet er wel tussen. Bekijk de website voor meer broeken met bloemen.

Broek met bloemenprint €50,00

Broek met bloemenprint €55,00

Broek met bloemenprint €40,00

No more articles