Midday Musthave: black statement sweater

Iedere dag om 12:00 uur zet Fashion Insider een Midday Musthave online. Today’s Midday Musthave van Zalando houd je fashionable en warm tegelijk tijdens het aankomende sweater weather.

Black statement sweaters zijn een must dit najaar. En niet alleen vanwege de kou, want ook voor dit najaar geldt weer: black is the new black. 

Omdat de sweater centraal staat in je outfit hou je de rest casual. Draag de statement sweater naar school met een skinny jeans en stoere laarsjes.

Naar je werk combineer je de trui met een skater skirt voor een stoere look of een pencil skirt voor een work chic outfit.

Maar de statement sweater wordt ook gedragen naar feestjes. Zalando’s Lieke van Lexmond draagt de It Girl sweater van ByDanie (exclusief te koop bij Zalando). Ze combineert de trui met matching goudkleurige ketting, zwarte plooirok en panty met zwarte stipjes. “Heb ik een feestje, dan ga ik voor glamour. Ik houd van fashionable rokjes. Met statement accessoires geef ik mijn party look net dat beetje extra.” vertelt Lieke (op wiens lichaam de trui wat ons betreft is geschreven) aan Zalando.

Hoe zou jij de black statement sweater combineren?

Kijk op Zalando voor meer statement sweaters.

Wat vind jij van Today’s Midday Musthave? Make a fashionable statement! Fashion Insider heeft haar vijf favoriete zwarte statement truien van Zalando voor jou op een rij gezet.

Zalando €89,95 Zalando €34,95 Zalando €34,95 Zalando €31,95 Zalando €46,95
No more articles