Midday musthave: beige t-shirt van Cos

Ben jij nog steeds op zoek naar het perfecte t-shirt? Wij zijn op de redactie helemaal weg van de t-shirts van Cos. Cos, Collection of Style, is het duurdere zusje van de H&M. Het Zweedse modelabel heeft prachtige items van goede kwaliteit voor een affordable price.

Cos heeft veel tijdloze klassiekers in haar collectie. De stijl is simpel en minimalistisch. Cos zegt zelf: “We work hard to create fashion pieces that look and feel at once classic and modern.”

Als je nog steeds op zoek bent naar een perfect t-shirt, dan is Cos het ideale modelabel. Cos heeft een breed assortiment aan fijn, simpele T-shirts. Ons oog viel op een beige t-shirt. Het t-shirt heeft een ronde hals, korte mouwen en een iets langer model. Het t-shirt is gemaakt van katoen, waardoor hij lekker soepel valt.

Het t-shirt is een perfecte aanvulling op je garderobe. Combineer deze classic tee met een floral printed pantalon, een perfecte outfit voor de zomer. Een paar sandaaltjes eronder en je outfit is af. Als je voor een klassieke look gaat, combineer je het t-shirt met een witte pantalon. Een wit colbertje maakt je outfit af.

Het t-shirt is online verkrijgbaar en in de Cos stores.

Wat vind jij van deze musthave?

Cos, € 29.00

 

 

 

 

No more articles