Midday Musthave: Zara Army overhemd trend

Iedere dag om 12:00 uur zet Fashion Insider een Midday Musthave online. Today’s Midday Musthave staat in het teken van the army. Shop je beste leger-overhemd/jack en doe mee aan de parade van legeroutfits.

We hebben de trends al gehad van items met legerprint, maar het lijkt erop dat deze trend weer langzaam terug komt. Bij de nieuwe collectie van Zara zitten dan ook weer aardig wat legerprintjes tussen en ook de donkergroene kleur is weer veel terug te vinden. Zou dit betekenen dat we nog niet van deze trend af zijn? Blijkbaar niet en dit is natuurlijk erg fijn voor de items die nog in onze kledingkast hangen met the army look.

Het fijne aan de legerprint overhemd is dat het een gemakkelijk item is wat je op talloze manieren kan combineren. Het item kan niet alleen functioneren als overhemd, maar ook als jasje als het dalijk wat warmer wordt. De donkergroene kleur past perfect bij je favoriete skinny jeans en je stoere biker boots van dit moment. Heb jij dit item nog niet in je kast hangen? Ren dan snel naar je dichtstbijzijnde Zara and start shopping!

Zara €39,95

Zara €39,95

Zara €49,95

No more articles