Micheal Kors voor het goede doel

Een samenwerking tussen een groot bedrijf of een celebrity is niet heel ongewoon, we zien dit wel vaker. Toch blijft het fijn als bekende bedrijven en personen zich inzetten voor het goede doel. Micheal Kors behoort ook tot deze groep.

Samen met een clubje supermodellen waaronder Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Chrissy Teigen en een goede vriendin van Micheal Kors: Halle Berry. Dat is dus niet zomaar een team! Micheal Kors zet zich in tegen de honger in de wereld met zijn goede doel Watch Hunger Stop. Voor dit goede doel heeft de designer speciale horloges ontworpen. Elk verkochte horloge zorgt ervoor dat 100 kinderen in hongersnood een voedzame maaltijd krijgen. Op de website van Watch Hunger Stop kan je bijhouden hoeveel kinderen de organisatie al heeft geholpen. Op dit moment staan de teller op 5 miljoen weggegeven maaltijden.

National Geographic heeft samen met Halle Berry een korte film opgenomen. De actrice is nar Nicaragua afgereisd om vooronderzoek te doen en om de situatie te bekijken. Deze video zal 16 oktober, op World Food Day, uitgezonden worden op CNN en ook live te zien zijn via de website van Watch Hunger Stop.

Ook zonder een horloge te kopen kan je meehelpen aan het goede doel door geld te doneren.

No more articles