Michael Kors verkoopt producten via Instagram

Ongeveer twee weken geleden werd bekend gemaakt dat Marc Jacobs hun beauty producten zal gaan verkopen via Instagram. Hoe dat in zijn werk gaat? Like een bepaalde foto met producten en geef vervolgens je Instagram account en email-adres door aan het merk om een mailtje te krijgen met daarin uitleg en linkjes naar de producten.

Wat Marc Jabobs kan, kan Michael Kors natuurlijk ook. Hij gaat namelijk deze zelfde manier gebruiken om zijn producten te gaan verkopen. Terwijl Marc Jacobs het nog niet aandurft met zijn kleding, maar het eerst test met zijn make-up producten, geldt het bij Kors voor alle producten van het merk die op social media geplaatst worden.

Het merk verwacht dat de tassen het snelst verkocht zullen worden. En dat komt omdat de foto’s van de tassen het meest geliked worden door de meer dan 3,1 miljoen volgers die het merk heeft op Instagram. Wanneer dit precies in zal gaan is nog niet duidelijk. Voor nu kan je natuurlijk gewoon blijven shoppen in de winkels van Michael Kors en online op hun website. Als je Michael Kors nog niet volgt op Instagram moet je dat snel doen. Klik op deze link om naar Instagram te gaan. Wat denk jij, zal dit een succes worden of niet?

No more articles