Met je neus in de Fashion Boeken!

Lees een boek! Ik hoor het mijn moeder weer zeggen. Lees een boek en zit niet zo te neuzen in die kledingcatalogus. Met veel pijn en moeite opende ik een boek en ging lezen, om mijn moeder een plezier te doen. Nu hoef ik dat niet meer tegen mijn dochter te zeggen. Een boek? Die heeft ze naast haar bed, in haar bed en onder haar kussen liggen. Naast winkelen en struinen tussen de kledingrekken, op zoek naar hippe en trendy kleding, kan je ook online shoppen waarbij je in één klik alle kleding naar je toe kan laten sturen.

Verschillende catalogusboeken kan je ook doorkijken, maar zo’n boek bedoel ik niet. De echte fashionboeken bedoel ik, over Coco Chanel en Grace Coddington bijvoorbeeld. Schitterende boeken over de vrouwen achter het merk, over hun bewogen levens, over hoe mode het leven maakt, maar ook hoe het leven de mode maakt. Een ander bekend is bijvoorbeeld Voque Beauty. Een boek waar je urenlang in weg kan zakken. Alles op het gebied van fashion, make-up, haar en kledingstijlen, alles kan je erin teruglezen. Dus als mijn dochter moet lezen, dan weet ik wel welk boek zij pakt! Mijn Vogue Beauty!

No more articles