Dé zomer van Men Of All Nations

Deze zomer staat, voor ons betreft, in teken van het merk Men Of All Nations. De zomer collectie van 2015 vinden wij namelijk echt fantastisch. De collectie is namelijk zo zomers dat wij er geen genoeg van kunnen krijgen. De collectie bestaat uit broeken, shirts, overhemden, truien en zwemshorts. De gehele zomer, ongeacht het weer, kan jij dus deze collectie aan.

M.A.O.N. heeft voor deze zomer gekozen voor een aantal hoofdkleuren, namelijk marine blauw, rood en geel. Naast deze hoofdkleuren kent de collectie ook nog standaard kleuren zoals wit en zwart. Alle kleuren zijn perfect te combineren met elkaar en geven een zomerse uitstraling. Daarnaast doen deze kleuren het ieder jaar weer goed, dus volgende zomer kunnen deze kleren gewoon weer worden aangetrokken. De collectie geeft ons een zomerse indruk doordat de collectie geïnspireerd is op het ‘ ‘bootleven’. Dit betekent ook dat er leuke details te vinden zijn in de kleding.

Tevens is de kwaliteit van de kleding super goed. De stoffen zijn sterk en zullen niet snel kapot gaan. Het fijne is dat de kleding wel betaalbaar is. Dus de prijs-kwaliteit verhouding is perfect! De stoffen van deze collectie zijn koel, dus ook perfect op de warmste dagen van de zomer. De collectie is bij meerdere webshops te koop, onder andere bij Bomont. Dus mannen, sla je slag en score een item van M.O.A.N.

Hieronder de leukste items op een rijtje!

No more articles