Maxi skirt winter

De maxi skirt  is voor velen van ons even wennen, maar het blijft een ware trend. De maxi skirts zijn niet alleen leuk te combineren tijdens de zomermaanden, want ook in de wintermaanden kan deze rok een hot item zijn in je kledingkast! De vrolijke prints en zachte kleuren worden deze winter natuurlijk wel ingeruild voor winterse kleuren en prints.

Veel meiden denken dat ze te klein zijn om een maxi skirt te dragen, maar niemand is daar te klein voor. Trek er een paar high heels onder aan en je kunt de straat op! Wij zijn van mening dat een maxi rok je zelfs langer kan laten lijken dan je daadwerkelijk bent.

Wanneer je klein bent kun je het beste een maxi skirt aantrekken, die op de grond valt. Kies voor een effen kleur. Draag een top in je rok, want dan wordt het accent op je taille gelegd. Dit accent kun je tevens nog vergroten door een riem te dragen. Wanneer je lang bent kun je beter een maxi skirt kiezen met een fijne print en minstens twee kleuren, want een outfit in één kleur laat je alleen maar langer lijken.

Een Maxi is voor elk figuur weggelegd, je moet het alleen wel durven aantrekken. Probeer eens te spelen met verschillende maxi rokken en combineer het met verschillende bovenstukken. Je zult vanzelf zien wat jou het beste staat!

Wat vind jij van onderstaande maxi shirts van www.mango.com?

No more articles