Mary-Kate en Ashley Olsen in ELLE

Grote kans dat ook jij bent opgegroeid met de films van The Olsen Twins, Mary-Kate en Ashley. Hoewel Mary-Kate en Ashley Olsen enorm op elkaar lijken en vaak een een-eiige tweeling spelen zijn de twee in het echt een twee-eiige tweeling. Een van de bekendste films van The Olsen Twins is de film It Takes Two.

Ondanks het succes op acteergebied besloten ze zusjes dat ze eigenlijk nog liever in de modewerken dan in de filmindustrie. Mary-Kate is af en toe nog in een film te zien, maar Ashley heeft zich helemaal op de mode gericht. Tien jaar geleden begonnen de twee met hun eigen mode-label en hadden een basic wit shirt zijn de collectie. Nu in 2014, tien jaar na het oprichten van hun eigen label, heeft de tweeling al een hoop collecties gecreƫerd en verkocht. Jammer genoeg is het kledinglabel The Row vrij prijzig met accessoires vanaf $1.000. Mary-Kate en Ashley Olsen zijn inmiddels ontpopt tot echte stijliconen.

Het hele interview met The Olsen Twins kun je bekijken op de website van ELLE. Wat vind jij ervan dat Mary-Kate en Ashley Olsen zijn geswitcht van actrices naar designers?

 

 

No more articles