mannentruien kopen

De trui maakt de man.

Truien zijn het nieuwe profiel van de man. Waar dit vroeger alleen voorbehouden was aan kostuums, zijn het nu de truien de het heft in handen hebben genomen. Dit betekent wel, dat een trui juist dat beetje meer moet hebben om die rol te kunnen vervullen. En juist dat beetje en soms veel meer, hebben de truien van dit jaar.
Truien van dit merk zijn speciaal ontworpen voor de man van statuur, die niet bang is om op te vallen door kwaliteit en originaliteit. Mannen die zich prettig voelen in een trui met het unieke label met dit jaar.
Stel u bent een modieuze man of u zou dat graag willen zijn. De omgevingen waarin u een trui draagt zijn natuurlijk verschillend. Om er een aantal te noemen: Een sportieve situatie, een gezellige avond met vrienden, in de auto op een kille winterdag, een vrije zondag en spelend met de kinderen, zijn zo maar wat voorbeelden. Wat heerlijk zou het zijn om dan uw kledingkast te openen en geconfronteerd worden met een veelzijdige collectie truien en helemaal als het truien van dit jaar zijn.

[spb_section spb_section_id=”18805″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

Wist u dat de trui bepalend is voor wat u bij een specifieke gelegenheid verder draagt? De kleur en het materiaal van de trui bepaalt immers wat u verder aantrekt. De trui is n.l. het meest in het oog springende kledingstuk. Kiest u voor een rode trui dan dient het hemd er onder qua kleur daarbij te passen. Is de volgende keuze een grijze broek, dan zouden rode sokken zeker niet misstaan. Laat kleuren maar terugkomen.
Uit de collectie van dit jaar valt uw keuze wel een licht blauwe sweater, te combineren met een stoere donkerblauw T-shirt en broek. Op een terras aan de haven bent u dan volledig in stijl. Het geeft u die glans waarop anderen nogal eens jaloers worden.
Zwart is weer in. Bij een gelegenheid waar een colbert net niet nodig is, maar enige ingetogenheid op z’n plaats zal zijn, is deze kleur uitermate geschikt. Een trui met net dat beetje extra chique. Voor de rest is het een kwestie van de overige kledingstukken in passende tinten erbij zoeken.
We plaatsen u nog even in een andere omgeving. Wat dacht u van een herfst- of winterwandeling? Dan mag het natuurlijk wat ruiger zijn. Een stevige trui of sweater in een sportieve snit. In een natuurlijke kleur bv. mosgroen en u gaat op in de natuur. Een okergele ribbroek maakt uw uitmonstering compleet. U zou zomaar een complimentje van een passerende jager of ruiter kunnen krijgen. Van familie of vrienden die met u op pad zijn heeft u dat compliment natuurlijk al eerder gehad.

Door deze opgesomde mogelijkheden bent u enthousiast geraakt en dat kunnen wij ons goed voorstellen. Wij, van dit jaar, willen u daarom graag verder helpen. Van onze kant hebben we al het nodige werk verricht om u het winkelen zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken. Wij weten als geen ander dat mannen daar op gesteld zijn. U neemt uw laptop op schoot en gaat naar de website van dit jaar. Daar zult u aangenaam geconfronteerd worden met nog veel meer mogelijkheden dan welke hierboven beschreven zijn. U zult ook merken dat voor de ontwerpen en kleuren men zich wereldwijd georiƫnteerd heeft. De collectie doet de merknaam dan ook alle eer aan.

 

[spb_section spb_section_id=”18805″ width=”1/1″ el_position=”first last”]

No more articles