Mannen ringen

Mannen ringen verschillen qua model en uitstraling uiteraard van ringen voor dames. De mannen ringen zijn over het algemeen breder gevormd en kennen een meer stoere stijl die al dan niet gecombineerd wordt met een stijlvolle uitstraling. Afgezien van trouwringen voor mannen die over het algemeen een meer glad voorkomen hebben, geldt voor mannen ringen dat deze vaak zijn voorzien van extra details. Bijvoorbeeld een ring voor een man die van een bijzonder motief of teken is voorzien of over een profielband beschikt. Met betrekking tot het materiaal van mannen ringen zijn er talloze opties beschikbaar van puur goud tot zilver en van een combinatie van witgoud met goud tot staal.

Aanbod van mannen ringen
Het aanbod van mannen ringen varieert op het gebied van materiaal, maar ook ten aanzien van de benaming. Zo zijn er naast trouwringen ook speciale relatie ringen voor mannen beschikbaar en is een zegelring weer een typisch voorbeeld van een echte stoere mannenring. Er zijn steeds meer eigentijdse mannen die ringen dragen en niet alleen omdat ze getrouwd zijn of een partner hebben, maar ook gewoon om stijlvol voor de dag te komen. Mannen ringen worden steeds meer als exclusief sieraad aangeboden en de verschillende stijlen zorgen ervoor dat er een unieke uitstraling gerealiseerd kan worden die de persoonlijkheid versterkt.

Online mannen ringen kopen

Mannen ringen kopen kan tegenwoordig in alle rust online gedaan worden, waar een breed aanbod van deze fraaie sieraden tot de beschikking staat. Mannen kunnen zo op hun gemak winkelen en de ringen met elkaar vergelijken op model, materiaal en uiteraard op basis van de prijs. Het op het gemak winkelen op een tijd dat het uitkomt zonder winkel in en winkel uit hoeven te gaan is ideaal voor de meeste mannen. Bovendien kan er bij het online kopen van mannen ringen op uiteenlopende manieren worden afgerekend.

Ik zat de afgelopen jaren steeds met een probleem. Ik wilde graag een mooi sieraad kopen voor mijn vriend, maar ik had nog geen enkele winkel of webshop gevonden waar ze echt mooie heren sieraden te koop hadden. Gelukkig werden heren sieraden steeds populairder, en werd het assortiment overal groter. In de winkels en op het internet was het nu gemakkelijker om een sieraad te vinden voor mijn vriend. Ik ging op zoek naar een dunne gouden ketting. Dat ging wel wat kosten, maar ik had al wat gespaard omdat ik de afgelopen tijd toch helemaal niets had kunnen vinden. Ik ging op zoek op internet omdat het de hele dag al regende en ik geen zin had om met het slechte weer naar de stad te gaan. Bovendien was het maandag en waren de meeste juweliers dicht. Een gouden ketting ga je niet vinden in een simpele sieraadwinkel. Al snel vond ik een website met alleen maar heren sieraden van allerlei verschillende materialen. Zilver, staal, aluminium, goud en ga zo maar door. Een kwartiertje later drukte ik op bestel en was ik blij dat ik eindelijk een mooi sieraad had gevonden voor mijn vriend.

Tot voor enkele jaren geleden vond ik het eerlijk gezegd nogal ver gezocht allemaal, herensieraden. Ik was in de veronderstelling dat sieraden vooral bedoeld waren voor vrouwen en vond mannen met sieraden niet bepaald stoer.

Door de grote vooruitgang in het uitzicht van sieraden voor heren en het feit dat je ze steeds vaker ziet, heb ik mijn mening hierover wel moeten herzien. Toegegeven, sieraden voor heren hoeven helemaal niet vrouwelijk te zijn. Ik heb al verschillende echt mooie en stoere exemplaren gezien.
De mogelijkheden voor herensieraden zijn dan ook eindeloos. Waar vroeger enkel gekozen kon worden voor veelal oubollige sieraden, is er nu voor iedereen wel wat te vinden. Ik vind bijna alle sieraden voor heren terug die er ook voor vrouwen op de markt zijn, zoals kettingen, armbanden, ringen en nog zoveel meer.

De materialen waaruit ze gemaakt worden, verschillen doorgaans ook niet zoveel van deze voor vrouwen. Zo zie ik veel zilveren, gouden en stalen sieraden voor mannen in de winkels. Ik vind persoonlijk zilver of staal het mooist en ook het meest mannelijk. Gouden sieraden kunnen ook heel mooi zijn bij heren, maar dan is er al snel een risico dat het er overdreven of te gemaakt uit gaat zien, vind ik. Natuurlijk is dit heel persoonlijk en hangt veel ook af van het type man dat ze draagt.

In modebladen zie je ook steeds vaker herensieraden verschijnen, het bewijs bij uitstek dat ze helemaal ingeburgerd zijn bij het grote publiek. Dat is ook meteen de belangrijkste oorzaak van de stijgende populariteit van herensieraden, het feit dat ze vaak gedragen worden door bekende mannen zoals op tv. Leuk vind ik vooral de vele mogelijkheden bij herensieraden. Net zoals bij sieraden voor vrouwen kan je verschillende sieraden combineren.

 

Mannen ringen van goud zijn in talrijke exemplaren beschikbaar, waarbij niet alleen het model en de afmetingen verschillend kunnen zijn, maar ook de uitvoering en uiteraard de prijs. Met betrekking tot de mannen ringen van goud zijn er verder variaties beschikbaar met betrekking tot de kleur goud. Ook witgouden ringen worden tegenwoordig bijvoorbeeld veel door mannen gedragen die daarmee een trendy uitstraling hebben. Verder kan er een keuze worden gemaakt uit de herencollectie met gouden ringen die uitgevoerd zijn in bicolor met een combinatie van goud en witgoud of roodgoud en witgoud.

Mannen ringen

De mannen ringen van goud worden onderscheiden in verschillende collecties, zoals in trouwringen, maar ook in verlovingsringen of zegelringen. Verder kan er bij de ringen voor heren rekening worden gehouden met het karaatgehalte van het goud van bijvoorbeeld 14 karaat of 18 karaat. Een hoger karaatgehalte zal minder vaak voorkomen doordat puur goud minder geschikt is om sieraden van te maken. Een zegelring is een van de speciale ringsieraden voor de man. Zegelringen hebben een stijlvol karakter en passen perfect bij de zelfbewuste eigentijdse man. Bovendien zijn dergelijke mannen ringen van goud in allerlei variaties beschikbaar, zoals met een diamant.

De meeste mannen houden minder van uitgebreid winkelen dan vrouwen en voor hen is het dan ook een uitkomst dat de mannen ringen van goud gewoon online kunnen worden besteld. Zelfs de ringmaat is online na te gaan door van een van de beschikbare tabellen gebruik te maken en de omtrek van de vinger te meten of daarvoor een bestaande ring te gebruiken. Bovendien kunnen mannen online eenvoudig een vergelijking maken tussen de gouden ringen in het aanbod en kan er meteen afgerekend worden. Daarbij wordt altijd een keuze geboden uit meerdere betaalmethoden.

No more articles