Mango’s collectie: Gloomy chic

Het is lange tijd nog erg lekker weer geweest in oktober en begin november, maar de koude dagen beginnen er aan te komen. En daarmee natuurlijk ook de feestdagen, dus de outfits kunnen ook weer uit de kast worden getrokken. En Mango denkt er namelijk ook zo over.

Mango heeft de november collectie uitgebracht. En deze heeft een hele leuke naam, vonden wij, namelijk: Gloomy chic. Natuurlijk kan je het makkelijk houden en gewoon weer je klassieke little black dress aantrekken. Maar als je toch iets anders wilt moet je zeker even een kijkje nemen in deze collectie. Mango heeft er namelijk voor gekozen om het chique van de kerstdagen te behouden, maar dan wat meer met kleuren en verschillende cut-outs te werken. Je komt simpele dingen tegen, maar ook hele chique dingen, zoals bijvoorbeeld een mooi jumpsuit. De kleuren zijn vrijwel allemaal zwart, grijs, donkerblauw of smaragdgroen. De collectie is niet niet uitbundig en glitterend zoals je misschien bij de kerst zou verwachten, maar ingetogen en classy.

Met hier en daar een subtiel glittertje ben je feestelijk zonder verward te worden voor discobol. Hieronder hebben we wat foto’s van de mooiste outfits, als je de gehele outfit wilt zien moet je even een kijkje nemen op de site van Mango.

 

 

 

No more articles