Mango ring met kwarts steen

Sinds de statement necklace  de modewereld heeft veroverd zijn veel sieraden steeds groter en opvallender geworden. Niet alleen kettingen mogen opvallend en felgekleurd zijn, ook armbanden en ringen mogen gezien worden. De Shop Suggestion van vandaag valt zeker weten op, en geeft je outfit een stoere boost.

Vandaag staat deze ring van Mango in de schijnwerpers. De ring is groot, zwart, opvallend en stoer en elegant tegelijk. De ring bevat een zwarte glimmende kwartsteen. Kwarts stenen en halfedelstenen zijn de laatste tijd steeds meer te zien in sieraden en maken op deze manier hun opmars in de modewereld. Met deze ring ben jij dus een echte trendsetter.

Door de combinatie van het zilveren metaal en de grote zwarte steen ziet de ring er stoer uit. Je kunt de ring dan ook het beste combineren met een outfit die dit ook uitstraalt. Met gave bikerboots en een (nep) leren jasje is bijna elke outfit in een keer een stuk stoerder. Maak je outfit af met deze ring en niemand zal meer met jou sollen. Ook leuk is om een ketting te zoeken met dezelfde soort steen erin verwerkt, dit match mooi samen!

Je koopt deze gave ring op de website van Mango en in de winkel filialen voor €19,99.

 

 

No more articles