Mango Premium Winter 2014

Spaanse kledingketen Mango introduceert haar nieuwe Premium Winter collectie voor 2014. Het model die te zien is in deze campagne is Liya Kebede. Liya Kebede is een Ethiopisch model, kleding ontwerpster, actrice en sinds 2005 is ze ambassadrice van de Wereldgezondheidsorganisatie. Als je het idee hebt dat Liya’s gezicht je bekend voorkomt kan dat kloppen, ze heeft namelijk op meerdere covers van Vogue gestaan, en ze is ook te zien geweest in campagnes van onder andere Victoria’s Secret, Gap, Tommy Hilfiger, Louis Vuitton, Escada en Dolce & Gabbana.

In Mango’s Premium Winter 2014 collectie is Liya te zien kleurrijke outfits. Vaak hebben merken een wintercollectie met veel donkere kleuren, maar Mango heeft ervoor gekozen om ook wat fellere kleuren te gebruiken. Opvallend is dat de kleur blauw, en dan vooral kobaltblauw en marineblauw, veel terugkomt in de outfits, zo is er een marinekleurige kokerrok, broek met bloemen en een kobaltblauwe sweater. De oufits zien er casually chic uit met de klassieke silhouetten.

Ook vind je in Premium Winter collectie van Mango wat opvallende prints zoals een bloemenpatroon, strepen nog meer. Qua materiaal zien we veel gehaakte, gebreide en kanten stoffen. Al deze verschillende materialen worden onderling gecombineerd.

Bekijk de beelden van Liya Kebede voor Mango hier onder:

No more articles