Mango Herfstcollectie 2014

Al sinds 1984 zorgt de Catalaanse kledingketen Mango ervoor dat wij en onze voorouders er trendy bijlopen. Ook deze herfst stelt mango is niet teleur. Op de site is namelijk een lookbook te vinden van de herfstcollectie voor 2014. Een deel van de items is al te koop via de website, sommige kledingstukken zijn zelfs al uitverkocht(!), maar een ander deel van de collectie ligt nog niet in de schappen.
Hier op de redactie van Fashion Insider wachten we met smart tot we witte oversized trui in ons digitale winkelmandje kunnen gooien.

Armonia (harmonie), Humildad (bescheidenheid) en Afecto (affectie) is de filosofie van Mango. Deze drie aspecten zijn terug te zien in de herfstcollectie van het merk. De kleuren die centraal staan in de collectie zijn rood, wit, grijs, zwart, donkerblauw en beige. Leer en denim zijn twee veel terugkomende materialen. Ook in de herfstcollecties van andere merken waren leer en denim belangrijke elementen. Verder bevat de collectie veel grof gebreide truien en geruite blouses in uiteenlopende kleurencombinaties.

Model Daria Werbowy showt de kleding in de Hamptons op een nonchalante manier. De looks uit de collectie zijn comfortabel en draagbaar, maar dan wel met een stoer randje.

Je vindt de herfstcollectie van Mango in de winkels of op de website. De items die nog niet in de schappen liggen kan je online op je verlanglijst zetten, zo krijg je bericht van Mango wanneer het kledingstuk beschikbaar is.

Bekijk hieronder de lookbook van Mango voor deze herfst:

 

No more articles