Mad Men’s Jessica Paré in verwachting

De Amerikaanse tv-serie Mad Men loopt al een sinds 2007 goed in Amerika en vanaf 2010 is zij erbij: Jessica Paré. De Canadese actrice en tevens zangeres is nu zwanger van haar eerste kindje met haar vriend, John Kastner. Dat betekent dus voorlopig geen Megan Draper in Mad Men…

De Canadese actrice heeft voor een tijdje stil gehouden dat John haar vriend is. Het koppel heeft zich voor het eerst samen laten zien op een red carpet event. Vrij recent nog, kwamen ze samen op het event van Audi’s Celebration of Emmys Week in Los Angeles op 12 augustus.

Paré heeft ook haar musical talenten getoond en is verhuist van Montreal naar Los Angeles, zo’n 10 jaar geleden. Ondanks dat ze in het Londonse Evening Standerd is 2013 een ”arme” speelde, is een toch vrij beroemd geworden doordat ze een nummer zong dat een vrij sexy overkwam. Het lied was de sexy versie van het ”Zou Bisou Bisou” dat uit de jaren ’60 komt. Dit zong ze in een aflevering van seizoen 5 van AMC’s Mad Men.

The Canada native, 33, has kept quiet about her Canadian musician beau, but the couple have stepped out on occasion for red carpet events. They most recently attended Audi’s Celebration of Emmys Week in L.A. on Aug. 21.

Zoals Mad Men fans het kunnen een recall kunnen noemen, heeft Megan Draper haar man Don Draper, die gespeeld wordt door Jon Hamm, voorschut heeft gezet op zijn 40 jarige verrassingsfeest. Paré ging playbacken op een lied dat eerdere was opgenomen tijdens het filmen van een aflevering uit maart 2012. Deze aflevering behaalde de nummer 1 Billboard’s World Digital chart.

Jessica kwam bij Mad Men als een secretaresse bij Sterlung Cooper Draper Pryce in 2010 en ze werd een centraal karakter na de schokkende seizoen 4 finale, toen Don ineens met Megan trouwde. In juni dit jaar vertelde ze nog dat de show gaat stoppen in het voorjaar van 2015.

Nu ze zwanger is zal ze sowieso een stapje terug doen.

No more articles