MACnificent Me

MAC Cosmetics komt met een nieuwe campagne die gaat om de MACnificent Me, de Geweldige ik. Het klinkt in het Nederlands heel raar, dus we houden het gewoon op de Engelse term.
In deze campgane staat centraal wat zo MACnificent is aan jou. Wat maakt jou? Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Hierbij komt ook wat inner beauty bij kijken. Het is deels een campagne en deels een wedstrijd. Je kan namelijk meedoen en er worden uiteindelijk zes winnaars uitgekozen. Zij worden overgevlogen naar New York City en mogen daar een heel bijzondere fotoshoot meemaken: een bekende fashion fotograaf gaat hun op de foto’s zetten voor de MAC Fall 2015 colour collection. Hoe gaaf is dat?!
De strijd start op 17 november en je kan meedoen tot 12 december. Het gaat dus om de MACnificent Me, om jou. ”It’s about heart, it’s about soul, it’s about being better than your ever thought you could be”, zegt de Creative Director van MAC Cosmetics. In het filmpje legt hij uit waar het verder om draait in deze campagne. Bekijk hem snel hieronder!
Dus wil jij kans maken om het nieuwe gezicht van MAC Cosmetics te worden? Doe dan mee en schrijf je in!
Be the MACnificent You! Ojah, en gebruik #MACnificentMe
No more articles