MAC SS15: LFW

We zien tijdens de Fashion Weeks in de verschillende modesteden zoveel verschillende make-uplooks. En in London zien we ze van het welbekende cosmeticamerk MAC.

Bij de fashionshow van Vivienne Westwood zien de op de voorhoofden van de modellen zien we verschillene teksten staan. Enorm dikke wenkbrauwen zijn ook gespot, net zoals hele teksten over het hele gezicht. Een nieuwe look voor de handen: nailart doorgetrokken tot over de vingers. Met een beetje een soort ombré look en wat glitter op de nagels. Beetje apart, maar wel creatief.

Tijdens de show van MeadhamKirchoff zien we geografische lijnen rond de ogen en de wenkbrauwen en harde contour lijnen. Dit nog wel in de meest felle kleuren. Terwijl Marques Almeida het juist per oog anders doet qua. Elk oog is anders opgemaakt in één van de pastel kleuren. Ja, de pastel kleuren. Die zien we ook veel terug.

Giles Deacon staat vanaf het begin dat hij ontwerper is, al bekend om zijn speelse ontwerpen. Ook dit jaar zien we dit terug in zijn collectie en zijn looks. Bij de show van Roksanda zien we ook dat speelse terug. Maar dan gecombineerd met de geografische lijnen en de felle kleuren. Zij pakt het hel anders aan dan haar collega’s. Roksanda doet gewoon aan alle trends mee en verzorgt zo een leuke, vrolijke en verrassende show.

MAC is er zeker in geslaagd om alle looks zo geweldig mogelijk te maken en de zo danig uit te laten komen zoals de designers het bedoelen en bedachten bij hun collecties. Eigenlijk verwachten we ook niks anders van MAC dan deze waanzinnige professionaliteit.


No more articles