Luxery

Aan luxe kleding geen gebrek komend winterseizoen. Als je kijkt op de catwalk zie je bij bijna elke designer een prachtig maatpak of het gebruik van de luxere stoffen. We lichten twee ‘luxe’ trends voor komend seizoen toe.

Tweet
Wollig dus lekker warm, maar wel nog steeds heel stijlvol en sjiek. Tweet was van oorsprong een echt mannenmateriaal. Het werd alleen gebruikt in mannenkleding. Gelukkig is dat al een tijdje niet meer zo en kunnen wij vrouwen ook genieten van de grote voordelen die het gebruik van tweet met zich meebrengt. Zo laat Dolce & Gabbana zien dat de stof ook als soepele vrouwelijke stof gebruikt kan worden. Op de catwalk ziet het er erg goed uit! Maar ook de celebraties smullen ervan.

Navy blue
De donkere kleur van navy blue straalt al een bepaalde luxe uit. Wij van de redactie vinden de kleur navy blue een klassieke luxe kleur. Je kunt het op verschillende manieren dragen. Omdat navy blue het nieuwe zwart is deze winter, kun je het je veroorloven om compleet op te gaan in de kleur. Koop je hele outfit in navy bleu en je bent helemaal hip. Dat laten ook de topmerken Céline en Chloé zien op de catwalk. Verder is deze trend erg goed te combineren met de oversized en de tomboy trend.

No more articles