Lush Halloween 2014

In Amerika gaan de mensen helemaal los als Halloween aanbreekt. Spoken van drie meter hoog, een bloedspoor naar de deur en de hele tuin vol pompoenen is de normaalste zaak ter wereld. In Nederland doen we eigenlijk amper aan Halloween. Sommigen vieren een Halloweenfeestje of kijken een spannende film maar verder wordt de feestdag bij ons amper gevierd. Ondanks dat Halloween hier niet zo groot is, zijn we blij dat Lush ook in ons land elk jaar de Halloween collectie uitbrengt!

Lush is een merk die proefdiervrije en bijna alle producten zijn vegetarisch en veganistisch. In de Halloween collectie zitten bath bobs, bubble bars, zeep en een cadeauverpakking. Er is een bubble bar in de vorm van een tovenaar, deze bubble bar verandert je bad in een bubbelbad die naar sinaasappel en ylang ylang ruikt. De bubble bar in de vorm van een gouden pompoen incabessen olie, limoen en grapefruit. Lord of Misrule is een bath bomb voor degenen die wel houden van een kruidig bad. Bath bombs bruisen enorm erg en geven je bad de kleur van de bath bomb.

Vanaf vandaag is de Halloween collectie van Lush verkrijgbaar in de filialen van Lush. Je vindt deze filialen in verschillende steden in Nederland.

 

No more articles