Lucy Hale’s campagne voor Hollister

Pretty Little Liars actrice Lucy Hale is sinds kort niet alleen  actrice en zangeres. Want  sinds de samenwerking met Hollister kan Lucy modeontwerpster ook aan dat lijstje toevoegen. Dit is voor Lucy de eerste keer dat ze een kledinglijn lanceert. Voor Hollister is dit ook de eerste samenwerking met een celebrity.

De kleding is geïnspireerd op Lucy’s eigen Californische laid back stijl. Juist daarom is juist Lucy het ideale persoon om samen te werken met Hollister.  Het belangrijkste vindt Lucy dat de kleding comfortabel en zorgeloos is, waardoor de collectie ideaal is voor alledaagse bezigheden.  In de limited edition kledinglijn van Lucy Hale vindt je  onder andere jurkjes, leggings, soepele tops en zachte vesten die perfect onderling te combineren zijn. Het tweede deel van de collectie is focust zich op het strand en maakt gebruik van super zachte stoffen. De prijzen variëren  tussen de €24 en de €55!
De samenwerkingscollectie is gelanceerd in twee delen. Op 8 augustus is het eerste deel van de collectie gelanceerd en afgelopen zaterdag stond de tweede helft van de collectie online.  De kledinglijn is limited edition dus er is een beperkte oplage beschikbaar, dus wees er snel bij.

 

Hieronder zie je de campagnefoto’s van de Lucy Hale for Hollister collectie en zie je hoe ze zelf haar favoriete items combineert.

 

Wat vind jij van het resultaat van de samenwerking tussen Lucy Hale en Hollister?

 

 

 

No more articles