Louboutin’s Pigalle bestaat 10 jaar!

De Louboutin schoenen zijn schoenen die we allemaal wel zouden willen hebben. De modellen van de schoenen zijn super chique en classy en gaan daardoor ook lang mee qua stijl. Zo nu ook het model, de Pigalle!

De Pigalle bestaat 10 jaar! Noem een van Christian Louboutin’s favoriete buurten in Parijs, de stiletto hak en de puntige neus hebben de harten en gedachtes gehad van de Red Sole lovers van over de hele wereld. Dit jaar is de Pigalle 10 jaar geworden en dat betekent dat het tijd is voor een feestje.

Het ontwerp van de Pigalle is geboren in de Autum/Winter van 2004. Dit model is een rap tempo gegroeid tot een moderne klassieker, een gekoesterd onderdeel van de garderobe van elke vrouw. Het is een een model dat altijd terugkomt in de Louboutin stijl, elk seizoen opnieuw is het een fraai stukje kunst. In de eigen worden van de ontwerper: ”It;s not a seasonal shoe, but one that lasts a lifetume. You can wear it in winter or summer; it;s suede or leather, shiny of matte. But tto my min, it reaches its maximum expression in black patent leather, because of the colour of the sole and the precision of the design”, aldus Christian Louboutin.

Tere ere van et 10-jarige bestaan, wat een enorme mijlpaal is voor een schoen, nodigt Chrsitian Louboutin zijn fans en volgers uit om deze viering bij te wonen. Dit doe je door de laten zien hoe jij jouw Pigalle draagt en een foto te posten op Instagram met de hashtag #PigaelleIs10. Hiermee kan je op een van de Social Media pagina’s komen van Christian Louboutin!

No more articles