Lorde’s cover voor ELLE

Ella Marija Lani Yelich-O’Connor, of beter bekend als Lorde, de Royals-zangeres staat op de cover van het oktober issue van Elle US. Lorde heeft al eerder dit jaar een shoot gedaan voor haar MAC Cosmetics collectie, maar deze cover van Elle is de eerste keer dat ze te zien is op de voorpagina van een groot modetijdschrift.

De Nieuw-Zeelandse zangeres is gefotografeerd door Thomas Whiteside op een dak in het oosten van Londen. Lorde droeg ontwerpen van onder andere Lanvin, Balmain en Helmut. Jessica Pressler interviewde de 17-jarige zangeres hoe het is als tiener in de muziekindustrie. Lorde vertelt in het interview dat mensen haar vaak niet serieus nemen en op haar neer kijken omdat ze nog zo jong is. Ook komt het feit dat Lorde een inspiratie is voor andere jonge meiden naar boven in het interview. “Mensen hebben me verteld dat ze zich dankzij mij zelfverzekerder voelen, ze durven nu te zeggen wat ze willen. Ze kunnen over feminisme praten in de klas zonder een lesbie te worden genoemd. Het is zo geweldig dat ik iemand zo kan laten voelen” zegt ze.

Elle US is in sommige boekhandels te verkrijgen, maar als je het tijdschrift niet kun vinden, kun je hier op de website van Elle meer lezen over het interview.
Bekijk hieronder de foto’s van Lorde’s eerste grote fashion shoot.

No more articles