Lookbook Alessandra Ambrosio’s swimwear lijn

We zijn het natuurlijk wel gewend om Alessandra Ambrosio in zwemkleding te zien poseren, dit doet ze ook al vaak voor het bekende lingeriemerk Victoria’s Secret. Maar dit keer zin we het topmodel niet in zwemkleding van het bekende Amerikaanse lingeriemerk, maar in haar eigen zwemkleding lijn!

Vorige maand konden we al een paar previews van de zwemkleding zijn, maar vandaag hebben we een lookbook waarin we nog meer bikini’s te zien krijgen. Alessandra Ambrosio is te zien als model van haar eigen zwemkleding, wat natuurlijk niet zo raar is. In de collectie zien we niet alleen de klassieke triangel bikini’s, badeau topjes en tanga broekjes. Alessandra Ambrosio is creatief aan de gang gegaan met vormen en kleuren waardoor de collectie heel divers is. De bikini’s hebben leuke details zoals creatieve sluitingen ¬†of een bikinitopje dat lijkt op een haltertop.

Het kleurenpalet is breed, van lichtblauw tot zwart met oranje bandeau en een bruine bikini met schelpen. Maar je vindt niet alleen bikini’s in Alessandra’s lijn, ook kimono’s en strandjurkjes en een soepele broek met een opvallende print zijn te zien in het lookbook.

Wij zouden wel een of meer van deze bikini’s in onze kast willen! Welke bikini van Alessandra Ambrosio’s collectie vind jij het mooist?

 

Beeld: Fashion Gone Rogue

No more articles