Lokai armband

Deze armband is niet gewoon een sieraad wat je enkel en alleen voor het mooie draagt. Het is een sieraad met een betekenis en een verhaal.

De Lokai armband draait om balans vinden in je leven. Op het eerste gezicht lijkt de armband heel simpel, een reeks doorzichtige kralen en een zwarte en een witte kraal. De armband wordt pas bijzonder als je weet wat er in de zwarte en de witte kraal zit.

In de zwarte kraal zit modder uit de dode zee, het laagste punt op aarde. Deze kraal in de Lokai armband staat voor de dieptepunten in je eigen leven. Als je dit punt bereikt, verlies dan niet de hoop. De witte kraal bevat water van de Mount Everest, het hoogste punt op aarde. Soms heb je het gevoel dat je alles aankan en loopt je leven op rolletjes, het is belangrijk om dan wel bescheiden te blijven. Het water van de Mount Everest staat symbool voor deze momenten in het leven.

De doorzichtige kralen staan voor alle andere momenten in je leven, de momenten tussen de hoogte en dieptepunten. Iedereen heeft zijn eigen leven en zijn eigen verhaal, daar draait het om.

Je koopt de armband voor $18,00 op we website van Lokai. Tien procent van de opbrengst gaat naar het goede doel!

No more articles