Lindsay Lohan’s look a like voor 18.500 euro

Ashley Horn, de halfzus van Lilo heeft maar liefst 18.500 euro uitgegeven aan plastische chirurgie om meer op haar beroemde zus te lijken. Ashley Horn is het bastaard kind van Michael Lohan en wilt graag net zo zijn als haar big sister.

“Ik heb een neusoperatie ondergaan, mijn wangen en kaaklijn zijn iets gecorrigeerd en er is vet ingespoten in mijn kin en mijn wangen”, vertelt Ashley. “Mijn doel was om op Lindsay te lijken tijdens haar hoogtijdagen, toen ze 18, 19 jaar was”. En het resultaat mag er zeker wezen, vindt ze zelf. “Ik ben knapper dan Lindsay! Ik heb er geen problemen mee om dat te zeggen.”

Wel benadrukt Ashley dat ze qua persoonlijkheid niet op Lindsay wilt lijken. “Ik ben Lindsay niet. Ik ben niet opgegroeid in die familie. Ik drink niet, ik gebruik geen drugs en ik feest niet. Ik vind het fijn om een verantwoordelijk persoon te zijn.”

Wellicht kunnen de zusjes binnenkort een nieuwe versie maken op de film dubbel en dwars. Met dan natuurlijk Lindsay én Ashley in de hoofdrol.

No more articles