Lindsay Lohan voor Wonderland Magazine

Lindsay Lohan poseert in haar ondergoed voor Wonderland Magazine. Ze staat op de cover van de september uitgave.

Lindsay Lohan beweert dat ze een totaal andere vrouw is geworden in het interview wat ze deed voor Wonderland Magazine. Er zijn toch een paar dingen die hetzelfde blijven als het aankomt op de voormalige Disney ster. Ze zal nooit nee zeggen tegen een gewaagde fotoshoot en ze kan uren door blijven praten over de dure smaak die ze heeft in kleding. De actrice, die haar nieuwe toneelstuk promoot in Londen Theater’s District, draagt zwarte knielaarzen, een zwarte onderbroek en een doorschijnend shirt. Op de foto’s is te zien dat ze sexy in de camera kijkt terwijl ze haar mooie lichaam showt.

Op een van de andere foto’s laat ze erg veel van haar decollet√© zien, wat eigenlijk niets nieuws is voor Lohan. Haar geheimen om zichzelf camera klaar te maken zijn goed slapen, veel water drinken en mediteren. Natuurlijk niet echt wat we zouden verwachten van Lindsay. Ze vertelt dat ze nog steeds verslaafd is aan shoppen en mode, haar hele kledingkast hangt vol met Isabel Marant, YSL en en Chanel.

Ze is er zeker van dat mode gewoon in haar systeem zit. Toen ze 10 was droeg ze in een van haar films een op maat gemaakt Chanel outfit.

No more articles