Lindsay Lohan voor Time Out London

Vorige week hebben we de eerste beelden gezien van Lindsay die op het podium staat in London. Ergens volgende maand zal ze haar theatraal debuut maken.

Lindsay is bezig met haar grote comeback en is zich helemaal aan het voorbereiden het toneelstuk Speed the plow. “Lindsay Lohan has landed. In this week’s Time Out, we talk to the movie-starlet-turned-teen-tearaway-turned-stage-actress about her life in London and forthcoming role in ‘Speed The Plow’”, vertelt de editor van het magazine.

Ook al vind je Lindsay helemaal niks, ze is op dit moment toch best moeilijk om te negeren. Om op deze manier reclame te maken voor haar comeback is voor haar appeltje eitje. Ze vindt het namelijk heerlijk om te poseren voor magazines. En zo liefst zo bloot mogelijk, op deze cover heeft ze alleen een blazer aan en ze draagt er geen beha onder.

We zijn benieuwd hoe Lohan het gaat doen op het podium. Wij denken dat of A) ze doet het heel goed en de kijkers denken dat ze toch niet zo slecht is als dat ze dachten of B) de critici hebben over alles iets slechts te zeggen en ze gaat gigantisch af.

In ieder geval we zijn erg benieuwd hoe Lindsay het gaat doen. Ze ziet er goed uit op haar cover van Time Out London, toch denken we dat de editors wat meer moeite konden doen met de tekst. Het zijn maar een paar zwevende woorden om haar heen.

De originele cover:

De cover die is omgetoverd naar een doge meme:

No more articles