Lily Donaldson voor Harper’s Bazaar Korea

Lily Donaldson laat haar zachtere kant zien tijdens de shoot die ze heeft gedaan voor Harper’s Bazaar Korea. Ze is te zien in casual outfits met een soort retro stijl.

Lily Donaldson, het 27 jarige Engels model, is te zien op de nieuwe cover van Haper’s Bazaar Korea. Ze draagt blauw-achtige outfits met een soort retro stijl. Ze in het magazine zelf een eigen artikel dat BELLA DONNA heet. Daarnaast staat zij dus ook op de cover van deze uitgave. De fotograaf van deze shoot was Hong Jang Hyun. Het haar werd gedaan door Shon en de make-up door Fulvia Farolfi.

Voor degenen die niet bekend zijn met dit model; Lily is een Engels model en is het gezicht geweest voor merken als Gucci en Burberry. Lily is de dochter van fotograaf Matthew Donaldson. Lily is in 2003, op 16 jarige leeftijd, ontdekt toen ze in Londen aan het shoppen was. Donaldson is een van de bekendste Britse modellen en heeft gewerkt voor de beroemde modehuizen zoals Dior, Burberry en Dolce & Gabbana. In 2005 werd ze zelfs genomineerd als model van het jaar. Jammer genoeg ging deze prijs naar haar collega Karen Elson.

De Koreaanse uitgave van Harper’s Bazaar ligt binnenkort in de winkels. Hieronder hebben we de foto’s van Lily’s fotoshoot.

No more articles