Lily Aldridge voor Allure Rusland

Het Victoria’s Secret model Lily Aldridge staat op de cover van de Russische uitgave van Allure Magazine. Ook heeft ze in de uitgave zelf een uitgebreide fotoshoot.

Lily Aldridge, het 28 jarige Amerikaanse supermodel, heeft een cover gescoord van de Russische uitgave van Allure Magazine. Alleen haar hoofd is in alle foto’s te zien, want ze heeft namelijk een shoot gedaan voor herfst make-up. De fotograaf van deze shoot was Nicolas Moore en de styling is gedaan door Anya Ziourova. Haar make-up is verzorgt door Fulvia Farolfi en haar haar door Italy. Lily is te zien in mooie opvallende oogschaduw, eyeliner en lippenstift die fel of juist nude zijn. Haar haar is sleek, dat betekent eigenlijk dat heel ‘plat’ gemaakt is.

Lily is sinds haar 18e model, toen verscheen ze op de cover van de Spaanse Vogue. Daarnaast verscheen ze ook in bladen zoals Glamour, Cosmopolitan, Teen Vogue, en Elle Girl. In 2009 liep ze voor het eerst een show van Victoria’s Secret, sinds 2010 is ze bekend als één van de Victoria’s Secret Angels. In 2011 is ze getrouwd met de zanger Caleb Followill en in 2012 kregen de twee samen een dochtertje genaamd Dixie Pearl.

Wij hebben hieronder de mooie cover foto en de andere foto’s van Lily’s shoot.

 

No more articles