Lila pumps

Lila is een erg mooie kleur, niet alleen om te gebruiken voor kleding, maar ook in de schoenenwereld is de kleur lila erg gewild. Zo ook onder de pumps! Ben jij dus nog op zoek naar en nieuw paar pumps, maar twijfel je nog over de kleur? Ga dan voor de kleur lila en jij weet zeker dat je er dit seizoen modieus zal bij lopen. Wel is het dan belangrijk om te weten hoe je de lila pumps moet combineren. Want welke kleuren staan nou mooi in combinatie met de kleur lila?

Dat is een vrij lastige vraag aangezien er een heleboel kleuren met de kleur lila vloeken, Je kan dan ook het beste gaan voor een neutrale kleur zoals wit of zwart. Van deze kleuren weet je ten minste zeker dat ze niet vloeken met de kleur lila. Ook staan deze combinaties erg mooi en komt de kleur lila op deze manier goed naar voren en dus beter tot zijn recht dan wanneer je de kleur combineert met bijvoorbeeld fel geel.

Wanneer jij moeite hebt met het op hoge hakken lopen zou ik jou willen aanraden te gaan voor een paar dichte pumps. Hier heeft je voet namelijk veel meer steun aan waardoor het lopen direct een stuk gemakkelijker gaat. Handig en comfortabel! Ook hebben de pumps een bredere hak waardoor jou voet meer grip heeft.

Deze pumps staan erg schattig en erg elegant tegelijkertijd. Ze zijn mooi te combineren met een gala jurkje. Heb jij binnenkort nog een gala? Haal deze pumps dan dus zeker in huis en je weet zeker dat je zal stralen.

Ook leuk is om je lila pumps te combineren met lila kleurige nagels, haar of kleding! Zorg er dan wel voor dat de tinten lila helemaal gelijk aan elkaar zijn. Anders gaan ze bij elkaar vloeken en dat moet jij zien te voorkomen.

Hoog, vrouwelijk en erg stijlvol.

Met deze hakken mag jij zeker gezien worden.

weheartit.com

No more articles